MAGNUM P.I

I början av 80-talet var Tom Selleck mest känd för gästframträdanden i 70-talsdeckaren "Rockford". Bolaget CBS ville ha en ny deckare från Hawaii, efter att en annan 70-talsserie, "Hawaii Five-O", gått i graven. Så Selleck var kontrakterad med CBS och man satte ihop en deckare om en privatspanare, Thomas Magnum, som körde Ferraris och levde på Hawaii. Han jobbade där som säkerhetsansvarig på författaren Robin Masters gods "Robins nest", men ägnade mer tid till att lösa brott. Han fick hjälpa att av godsets förvaltare, en kort äldre herre vid namn Higgins (John Hillerman) och dennes två hundar, Apollo och Zeus.

     Efter sex år så gjorde man en "Bobby Ewing". Magnum blev dödad och man trodde att serien var helt död. Men snart så återkom serien och Magnum hade drömt allt om sin död. 1988 ryckte Magnum in i flottan och TV-serien Magnum var begravd.
     Tom Selleck vandrade sen på med, först, succéer som "Tre män och en baby" och sen diverse floppar. Magnum har visats flitigt i reklamkanalerna de senaste åren, väl värt att ses igen!Välj ny TV-serie

Free Web Hosting