PÅ GRÄNSEN - I EN EROTISK UBÅT

Om nåt kan stämplas som kult så är det väl Lotta Brommés genombrottsprogram, "På Gränsen", ett program.hon hade med Fredrik Grundell. "På Gränsen" skulle vara ett moget sexprogram, dock utan sexrådgivning eller porr. Undertiteln på programmet måste vara det absolut mest töntiga en radiokanal haft: "I en erotisk u-båt". Här försökte man med alla möjliga intervjuer och sätt att egga upp svenska folket och känt folk snackade om sin sexualitet och hur den ter sig. Man kunde ha reportage från en affär som sålde sexleksaker, brev med erotiska berättelser och annat. Detta blandat med småeggande musik för att väcka sinnerna till liv. Men programmet var ganska flummigt och ett töntigt försök till att låta så intelligent som möjligt.
     Lotta Brommé flyttade sen till ett annat, ännu större program i P3, "Sommartoppen", började sen att sända i SVT och är idag programledare för programmet "P4 Extra". Dessutom har hon blivit proffs och veteran i SVTs "På spåret" tillsammans med Carl-Jan Granqvist.
     En del av dom lyssnarbrev som lästes upp i programmet publicerades faktiskt i en bok som finns att låna på biblioteken och som heter "På gränsen : i en erotisk ubåt : ur brevskörden till radioprogrammet "På gränsen" 1987 och 1988".Välj nytt radioprogram

Free Web Hosting