ELDORADO MAX/MAX

Redan på den här tiden så utvecklade de mest populära programmen diverse uppföljarprogram eller systerprogram för att rida vidare på moderprogrammets popularitet. Vi hade alltså Discorama ovan och ett annat var "Eldorado Max". Eldo
rado Max gick på lördagsnätterna under det tidiga 80-talet mellan 22 - 02 och det var Pontus Enhörning och Stefan Wermelin som turades om att prestentera. Det hände också att de samarbetade med Metropol också, som sände precis innan Eldorado Max, vid speciella temaprogram. Hade Metropol ett 70-talstema i sitt program så fortsatte Eldorado Max på samma tema efter Metropol.
     Musiken i Eldorado Max var av modellen modern listmusik, men samtidigt också mer avslappnande och lugnare för att passa den sena timmen.
     Man hade också en del sidoinslag i programmet. Dels "Frispel", som var programmets önskehörna där man fick önska sig låtar. Dels "Veckans reggae" där "Duken" presenterade ett par reggaelåtar. Och dels "Minimax", där lyssnarna kunde skicka in 60 sekunder långa eget gjordna saker.  Samt givetvis också en tävling.
     Programmet bytte sen namn till bara "MAX" och plockades bort sen i mitten av 80-talet. Mysigare nattprogram får man leta efter.


Välj nytt radioprogram

Free Web Hosting